Modell fotóscsomagok

  • Kezdő csomag

Tökéletes választás azoknak, akik csak pár új fotóval szeretnék kibővíteni portfóliójukat, vagy szeretnék meglepni magukat pár jól beállított professzionális fotósorozattal.
Hogy minden tökéletes legyen, egy elismert sminkes  veszi kezelésbe a szépülni vágyó hölgyek/urak arcát.

A nyers képek pdf-ben át küldése  után választható 3db retusált fotó is.

  • Alap  csomag

Ha úgy érzed beszürkültél és szeretnél magadról egy fotósorozatot, ahol profi stáb vesz kezelésbe, akkor ez a legjobb csomag számodra.
Sminkes gondoskodik a tökéletes külsődről, a ruhákat neked kell hozni de lehet stylst és fodrász is fotózáson a kérdésedre (a stílus lehet natúr, fashion, bikini, vagy glamour).

A nyers képekből kiválaszthatod azt a 4db fotót amit retusálva szeretnél majd megkapni.

  • Mini csomag

A mini fotócsomagot azoknak találtuk ki, akik portfóliójába több stílusú képre van még szükség. Ezek általában natúr és fashion szettek, de kérhető bikini vagy glamour szett is.
A két szetthez két stílusú frizura és smink készül, és biztosítjuk egy ismert ruha márka támogatásával a ruhákat valamint kiegészítőket is.

A nyers képekből 6db fotó választható retusálásra.

Helyszín: fotó stúdió vagy kültér

  • Standard csomag

A legjobb választás a kezdő modellkedni vágyóknak pályájuk elindításához.Profi csapat veszi kezelésbe a leendő modellt, és a három alap szettben mutatjuk meg  arcait: natúr szett, bikini, és fashion szett.
Ez a csomag a portfóliók alapja, és a munkáival folyamatosan frissíti és bővíti.  Ezért is elengedhetetlen a jól elkészített, igényes portfólió egy kezdő modellnek.
A 3 szetthez 3 más stílusú frizura és smink készül.

A nyers képek közül 10 db fotó választható retusálásra.
Helyszín: fotó stúdió

  • Portfólió

A portfólió csomagot azoknak ajánljuk, akiben nem csak, mint fotómodell látunk nagy lehetőséget, hanem  kifutós modellként is megállná a helyét a nagyvilágban.
Lányoknál a 175 cm felettieknek, férfiaknál a 185 cm felettieknek ajánljuk.Ez a csomag olyan erős anyagot biztosít a modell számára, amivel a külföldi ügynökségek is tárt karokkal várják.
A három alap szetten kívül (natúr, bikini, fashion) még 1 vagy 2 fashion szett is bővíti a portfóliós csomagot.
A szettekhez külön más-más frizurát és sminket kap a modell, valamint a stylist gondoskodik a tökéletes összhangról a ruhák és kiegészítők tekintetében.

A nyers képek közül 15db fotó választható retusálásra.
Helyszín: fotó stúdió és kültér is lehet

  • Glamour csomag

A legjobb választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék megörökíteni magukat egy-egy általuk kiválasztott fehérneműben vagy egyedi szettben.
Itt csak a kreativitás szabhat határt, hiszen a sminkről és frizuráról profi szakemberek gondoskodnak, így az önbizalom garantált.

A nyers képek közül retusálásra 10 db fotó kérhető.
Helyszín lehet fotó stúdió, hotel.

 

  • Átváltoztatunk 

Ha úgy érzed beszürkültél, és nincs elég önbizalmad, akkor ez a csomag a legjobb választás számodra!
Bízd magad szakembereinkre, akik kihozzák belőled azt, akire mindig is vágytál.
Mester fodrász, sminkes, stylist és fotós dolgozik azon, hogy a változás látványos legyen, és végre az magabiztosan nézhess a tükörbe.
Az eredmény garantált önbizalom!

A nyers képek közül retusálásra 10 db fotó kérhető.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed bármelyik csomag kapcsán vagy más témában (pl.:rendezvény, tárgy stb.) keresel fotóst írj egy emailt az info@adamgotthard.hu-ra  és további információval látunk el!